Vacature officemanager (32-40 uur)

What is required?

What do you get?

Ben jij een gedreven en veelzijdige professional met uitstekende organisatorische vaardigheden én heb je affiniteit met HR? Wil je een essentiële rol spelen in onze organisatie en bijdragen aan de groei en professionalisering van ons kantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt deze functie in?

Als officemanager heb je een essentiële rol binnen onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het aansturen van diverse staffuncties. Je werkt nauw samen met het dagelijks bestuur, maakt deel uit van het managementteam en je zet strategische lijnen uit om de organisatie te optimaliseren en te professionaliseren.

  • Verantwoordelijk voor facilitair management
  • Verantwoordelijk voor de personeelsbezetting en werkverdeling van secretariaat en hospitality team
  • Verantwoordelijk voor de (strategische) personeelsplanning en ontwikkeling van de ondersteunende functies
  • On- en offboarding en verzuimbegeleiding
  • Organisatie van recruitmentevenementen en het onderhouden van contact met studieverenigingen
  • Verantwoordelijk voor contractbeheer
  • Organiseren en begeleiden van diverse projecten (zoals ICT en huisvesting)
  • Beheren en optimaliseren van het (externe) archief, waarbij je fungeert als eerste aanspreekpunt

Waar kom je te werken?

De standplaats voor deze vacature is onze vestiging in Den Haag, de juridische hoofdstad van Nederland, die een dynamische en inspirerende omgeving biedt. Onze locatie bevindt zich op een centrale plek, waardoor het makkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer en dichtbij diverse voorzieningen ligt. Daarnaast hebben we voldoende parkeergelegenheden en bevinden we ons op loopafstand van de gezellige Theresiastraat en het Haagse Bos.

Solliciteren

Are you the enthusiastic professional we are looking for? Please complete the application form below or email your motivation letter and CV directly to sollicitaties@cees.nl.

Do you have questions about this vacancy? Please contact Martin Buitelaar. You can reach him via 0644066751 or martin.buitelaar@cees.nl.

Questions about working at Cees? Please contact Iris.

Iris van der Horst
Secretary

088 3368804
iris.vanderhorst@cees.nl

Cees-18

About Cees

Cees Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor. Vanuit onze vestigingen in Den Haag en Naaldwijk werken wij aan juridische uitdagingen in het ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en IE-, IT-, en privacyrecht, met een focus op de sectoren tuinbouw en duurzame energie. Wij werken met circa 30 advocaten voor uiteenlopende zaken en maken zaken niet nodeloos ingewikkeld. “Zonder poeha” noemen we dat.

Working at Cees

  • Good primary and secondary employment conditions.
  • An inspiring working environment with colleagues.
  • Attention to a healthy balance between work and private life.
  • We encourage development, collaboration and knowledge sharing. We organize various (in-house) courses and training.
  • We organize various social activities to which we would like to invite you. In addition to our weekly drinks in our Cees Cafés, we annually organize a summer BBQ, an office outing, a Christmas dinner and a trip abroad.

Dit worden je collega's